3PL’er groeit met 60 procent en opent nieuw magazijn • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

3PL’er groeit met 60 procent en opent nieuw magazijn


Third party logistics provider BME groeit door. Het bedrijf uit het Belgische Genk nam in 2015 zijn eerste magazijn in gebruik en kent elk jaar een groei van meer dan 25 procent. In het eerste half jaar van 2020 bedroeg de groei zelfs meer dan 60 procent. 

BME wil nu verder bouwen aan de verbetering van zijn dienstverlening, laat men weten via de officiële website. Daarom heeft de logistieke speler een nieuw magazijn van 2700 vierkante meter in gebruik genomen in Genk. De totale opslagruimte bedraagt hierdoor nu 8000 vierkante meter. 

Geschikte ligging

“De reden waarom we weer voor Genk hebben gekozen, is omdat het ons enerzijds in de mogelijkheid stelt om te groeien onder de directe vleugels van de bestaande structuur en we zo groeipijnen vermijden, maar zeker ook omdat Genk een fantastische ligging heeft om de Europese ambities van onze klanten te kunnen realiseren”, aldus BME in een verklaring.

Focus op digitalisering 

BME kan vanuit een flexibele digitale end-to-end-integratie alle verschillende verkoopkanalen bedienen vanuit één operatie en heeft een sterke focus op digitalisering. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven