25.000 Intermec handhelds voor Royal Mail • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

25.000 Intermec handhelds voor Royal Mail


Royal Mail, de bekende post- en pakketdienstenaanbieder in het Verenigd Koninkrijk, heeft maar liefst 25.000 Intermec CN3 mobiele computers besteld. De handhelds zijn gekozen in het kader van de strategie van Royal Mail om flink te investeren in nieuwe technologie. Dit om de bedrijfsvoering te moderniseren, efficiency en customer service te verbeteren en tegelijkertijd operationele kosten te verlagen. 

Royal Mail bezorgt dagelijks 80 miljoen poststukken op 28 miljoen adressen in het Verenigd Koninkrijk. Met de Intermec handhelds wil Royal Mail het huidige (papiergebaseerde) systeem voor het vastleggen van handtekeningen verbeteren. Deze zijn nodig voor het merendeel van de te volgen stukken, waaronder Special Delivery en aangetekende diensten. De handtekening wordt vastgelegd op de handheld en vervolgens via GPRS draadloze technologie doorgestuurd. Zo kunnen leveringen snel worden bevestigd en de handtekening kan binnen 15 minuten worden bekeken. De postbestellers, die gegarandeerde stukken leveren met een bestelbus, zullen vanaf het einde van deze zomer op pad gaan met de CN3 mobiele computers. De CN3 werkt met Windows Mobile voor onder meer direct push draadloze e-mail, waarmee Royal Mail medewerkers real-time connectiviteit hebben met het bedrijfsnetwerk.

Feedback
Robin Dargue, Chief Information Officer bij Royal Mail Group, geeft toelichting op deze stap: “We hebben vorig jaar een serie testen uitgevoerd op meerdere locaties in het Verenigd Koninkrijk om de geschiktheid, compatibiliteit en voordelen van een postale digitale assistent te beoordelen voor zowel onze klanten als ons personeel. De feedback die we kregen van beide groepen was zeer positief, in het bijzonder als het ging om het gebruiksgemak van de CN3. Ik ben ervan overtuigd dat onze keuze voor Intermec, met zijn innovatieve technologie en team van experts, Royal mail zal helpen om aan de wensen van klanten tegemoet te komen en de concurrentiepositie te verbeteren in een toenemend competitieve markt.”

Trendsetter
Pat Byrne, President en CEO van Intermec, vult aan: “Als een van de belangrijkste trendsetters in Europese en wereldwijde postdiensten, versterkt Royal Mail zijn leiderspositie met de keuze van de CN3. Terwijl de globale supply chain evolueert zal in-transit zichtbaarheid een significante impact hebben op de verbetering van klantenservice en het genereren van inkomsten.”

Royal mail logo  Intermec CN 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven