22 nieuwe Hysters voor voestalpine Polynorm • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

22 nieuwe Hysters voor voestalpine Polynorm


Barloworld Intern Transport heeft 22 nieuwe Hyster heftrucks geleverd aan carosserie-onderdelenbouwer voestalpine Polynorm BV in Bunschoten. Het gaat voornamelijk om elektrisch aangedreven vierwiel heftrucks van het type J 3.20XM. Daarnaast worden er ook elektrische driewieltrucks en trucks met verbrandingsmotor geleverd. Voestalpine Polynorm gaat deze Hysters inzetten voor het verplaatsen van plaatmateriaal, voor het transport van het gerede product en voor het gereedzetten van emballage. Om maximale ergonomie te bieden voor de verschillende bestuurders, zijn de machines door Barloworld uitgerust met vorkverstellers, volledig geveerde stoelen, een verhoogde beschermkap voor de bestuurders en extra verlichting.  Er is gekozen voor full service contracten, die uitgevoerd worden door de permanent aanwezige Barloworld monteurs. Dit staat voor voestalpine Polynorm garant voor kostenbesparingen en een zo gering mogelijke stilstand van de machines. 

Ready 4 Future
De aanschaf van de 22 Hysters is een gevolg van het programma “Ready 4 Future” (R4F) dat door voestalpine is opgezet om inkoopsynergie te bereiken op facilitair gebied voor alle voestalpine bedrijven in de Benelux. Intern transport was één van de inkooppakketten die in het “Ready 4 Future” programma onder de loep genomen werden. Door medewerkers van de verschillende afdelingen Purchasing van voestalpine is er eerst een grondige beoordeling gemaakt van de prestaties van de verschillende intern transport leveranciers. Hiervoor werd zelfs een supplier conference georganiseerd; de verschillende aanbieders ontvingen zo informatie over de eisen die voestalpine aan de heftrucks stelt.

Goed en flexibel
De keuze is uiteindelijk op Barloworld gevallen, vanwege de kwaliteit en de ergonomie van de Hyster producten, in combinatie met de uitgebreide service mogelijkheden. Barloworld bleek met haar service organisatie als beste in staat om in de hele Benelux een goede en flexibele servicegraad te garanderen voor de verschillende voestalpine bedrijven met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten.

Vlootanalyse
Barloworld Intern Transport, dealer/importeur van Hyster, is uiteraard zeer verheugd met de opdracht. Lex Knol zegt hierover: “Naast de Hyster heftrucks bieden wij voestalpine Polynorm BV ook een totaalpakket op het gebied van services en fleetmanagement via het Fleetflex concept. Gerichte analyse van en advies over de vloot van onze klant vertaalt zich hiermee direct terug in kostenbesparingen voor de klant.” Hij vervolgt: “Een voorbeeld hiervan is ons advies om een (goedkopere) gebruikte machine op een locatie in te zetten waar minder draaiuren te verwachten zijn. Ook deze machine wordt ondersteund met volledig onderhoud.”  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven