Ga naar hoofdinhoud

Lockerkast in een warehouse? Dit is waarom


Als je denkt aan een lockerkast dan denk je eigenlijk niet vaak aan een warehouse. Er zijn genoeg plekken waar lockerkasten goed van pas komen en een warehouse is daar toch ook één goed voorbeeld van. Een lockerkast van locker.shop kan dus een goed idee zijn. Maar waarom eigenlijk?

Veiligheid

In een warehouse werken natuurlijk een hoop mensen en het kan dan weleens gebeuren dat er spullen verloren gaan. Met lockerkasten kan je het niet 100% voorkomen, maar het helpt wel een stuk meer dan wanneer iedereen alles door elkaar opbergt. In een lockerkast weet iedereen precies waar zijn of haar spullen liggen en hier kan niemand anders dan ook bij. Alle werknemers hebben een eigen plekje en het kan dus ook niet zo zijn dat er niet genoeg plaats is om je spullen kwijt te kunnen. Voor zo’n drukke werkplek is dit dus meer dan ideaal om te hebben. 

Orde

Het zorgt verder ook voor een goede structuur en netheid. Je wilt niet dat er overal en nergens spullen rondslingeren, en zolang hier geen vaste plek voor is, gaat dit wel gebeuren. Een warehouse is van zichzelf vaak al best wel druk en overweldigend en het is dan alleen maar fijn voor het personeel als ze goed netjes mogelijk te werk kunnen gaan. De lockerkasten geven een goed overzicht en doordat het aanbod aan lockers zo groot is, kun je van alles kiezen. Zo heb je buiten de standaard lockerkasten ook lockers met postvakken. Als er dan belangrijke documenten of dergelijke afgegeven moeten worden, hoef je daar niet iemand meer voor lastig te vallen. Je kunt ze daar achter laten en de persoon neemt zelf een kijkje wanneer daar tijd voor is.

Flexibiliteit

Zodra werknemers weten dat spullen veilig zijn, kunnen ze er ook voor kiezen om meer mee te nemen. Dit kan bijvoorbeeld een laptop of iets dergelijks zijn. Het hoeft uiteraard niet, maar je weet maar nooit wat iemand fijn vindt. Ook kun je ervoor kiezen om je telefoon achter te laten. Op deze manier raak je wellicht minder snel afgeleid tijdens het werk. Er zijn uiteindelijk alleen maar voordelen en de lockers gaan ook lang mee. Je hoeft er na één keer kopen dus niet meer naar om te kijken en het werk wordt een stuk effectiever gemaakt voor iedereen. Wat wil je nog meer? Lockerkasten zijn een waardevolle toevoeging voor je warehouse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven