Ga naar hoofdinhoud

100.000ste Nissan heftruck voor Royal van Zanten Flowerbulbs


Begin juni heeft de Spaanse Nissan heftruckfabriek in Noain (Navarra) haar 100.000ste heftruck geproduceerd. Deze truck is inmiddels ook overhandigd aan de Nederlandse klant, Royal van Zanten Flowerbulbs. De 100.000ste heftruck is een model uit de  elektrische TX Serie driewiel Actech; de twee-tons TX-20. De truck maakt deel uit van een levering van in totaal vijf machines, die door Nissan Forklift dealer Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout zijn geleverd.

De feestelijke overhandiging vond plaats bij de vestiging van Royal van Zanten Flowerbulbs BV in Hillegom. De vertegenwoordigers, Kees van Santen (General Manager van Nissan Forklift Europe BV), Rob Harting (Regional Manager Benelux, ook van Nissan Forklift Europe BV) en Erik Hogervorst (directeur van Wout Hogervorst BV) maakten van de overhandiging van de 100.000ste truck een feestje.

Voor de gelegenheid was de truck toepasselijk aangekleed en werden er naast een herinneringsplaquette ook 100 TX Serie schaalmodellen en enkele taarten aangeboden aan het personeel van Royal van Zanten.

Nissan 100.000 2  Nissan 100.000 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven