1.500e Still huurtruck • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

1.500e Still huurtruck


Still heeft de afgelopen paar jaar zijn huurvloot flink zien groeien. Telde de vloot in 2006 nog 1.200 trucks, onlangs werd de 1.500e truck aan het Still huurpark toegevoegd. De uitbreiding is volgens Still een logisch antwoord op de groeiende vraag uit de markt.

Het Still huurteam met de nieuwste huurtruck, RX 60-25
(vlnr) Job Koopmans, Sylvia van den Berg, Harold de Vries en Wim Buckers

Volgens Wim Buckers van de afdeling Verhuur van Still zit er veel toekomst in het huren van machines. Hij weet ook wel waarom: “Huren is flexibel, betrouwbaar, snel en altijd op maat. Het is een ideale oplossing voor het opvangen van pieken, het verwerken van spoedopdrachten, of ter vervanging bij plotselinge schade of uitval; zonder dat er hoeft te worden geïnvesteerd in kapitaalgoederen.”

Geïnvesteerd
Om aan de groeiende marktbehoefte te kunnen blijven voldoen heeft Still de afgelopen jaren behoorlijk geïnvesteerd in haar huurvloot. De huurvloot van Still is niet alleen zeer uitgebreid maar ook erg uitgebalanceerd. Buckers: “Of de klant nu behoefte heeft aan extra orderverzameltrucks, stapelaars, reachtrucks, vorkheftrucks of pallettrucks; wij hebben altijd een passende oplossing. Bovendien is een huurklant bij Still altijd verzekerd van de laatste stand van techniek en komt hij niet voor onaangename verrassingen te staan. De prijs, inclusief keuringen en onderhoud, staat immers vast.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven