Ga naar hoofdinhoud

Wondspecialist bouwt nieuw distributiecentrum


Om verder te kunnen groeien, bouwt Groupe Urgo, een specialist in de behandeling van wonden en gezondheidsproducten voor consumenten, een nieuw distributiecentrum.  

Urgo, een groep die gespecialiseerd is in de gezondheidszorg voor consumenten, bouwt een logistieke hub van 16.000 m² voor zijn Healthcare divisie in het Franse Ouges, Bourgondië.

Palletlocaties

Het nieuwe dc is nodig om te kunnen groeien. Savoye richt het warehouse in. De toekomstige locatie heeft een capaciteit van 15.000 pallets en kan dagelijks 12.000 orderregels, 9.000 volle pakketten en 1.700 detailhandelsartikelen verwerken voor klanten in Frankrijk en daarbuiten. Etienne Bayle, Industrial Strategy Director van Laboratoires Urgo: “We positioneren ons niet alleen als laboratorium en fabrikant, we bieden ook oplossingen op maat voor onze partners in de gezondheidszorg, de apothekers. Logistiek is daarom een integraal onderdeel van onze ontwikkelingsstrategie.”

Transportbanden en verpakkingsmachines

Savoye installeert transportbanden en Jivaro verpakkingsmachines. De apparatuur wordt in het tweede kwartaal van 2024 geïnstalleerd en vanaf 2025 in gebruik genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven