Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – TGN I Fritom gaat warehouse bouwen op Hessenpoort Zwolle


TGN I Fritom Logistics Solutions heeft met trots het koopcontract ondertekend voor de aankoop van een perceel van bijna 100.000m2 op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. Het bedrijf, onder leiding van CEO Marcel Punselie, heeft samen met Arnold de Jong, CEO van de Fritom Group, en Bas Kreulen van de Gemeente Zwolle officieel overeenstemming bereikt over de aankoop.

Het verworven perceel zal eind van dit jaar bouwrijp worden opgeleverd door de gemeente en zal dienen als locatie voor een state-of-the-art warehouse met distributiefunctie en bijbehorende kantoren.

Met deze uitbreiding zal de logistieke capaciteit van TGN I Fritom vergroot worden, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Dit zal resulteren in kortere doorlooptijden en een verbeterde afhandeling van Value Added processen.

Het nieuw te bouwen warehouse zal voldoen aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden en zal worden gerealiseerd op minimaal BREEAM EXCELLENT niveau, in overeenstemming met de duurzaamheidsuitgangspunten van de Fritom Group. Hiermee toont TGN I Fritom haar toewijding aan milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsvoering.

Marcel Punselie, CEO van TGN I Fritom, is verheugd over deze nieuwe ontwikkeling: “De aankoop van dit perceel op industrieterrein Hessenpoort markeert een belangrijke mijlpaal voor TGN I Fritom. Het stelt ons in staat om onze logistieke capaciteit aanzienlijk te vergroten en tegelijkertijd onze operationele efficiëntie te verbeteren. Bovendien zijn we er trots op dat we ons nieuwe warehouse zullen bouwen volgens hoge duurzaamheidsnormen, waarmee we ons streven naar een groenere toekomst onderstrepen.”

Met de verwerving van dit perceel zet TGN I Fritom Logistics Solutions een belangrijke stap in haar groeistrategie. Het nieuwe warehouse en de kantoren zullen de dienstverlening aan klanten versterken en bijdragen aan een verdere optimalisatie van de logistieke processen. De bouw van het nieuwe complex zal naar verwachting starten nadat het perceel bouwrijp is opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven