Ga naar hoofdinhoud

Picnic bouwt groente en fruit distributiecentrum in Geldermalsen


Picnic krijgt er weer een distributiecentrum bij. Het nieuwe warehouse komt in Geldermalsen en is bedoeld voor de op- en overslag van groente en fruit.

Picnic bouwt er flink op los in Nederland. Begin augustus werd het nieuwe fulfilment center in Ridderkerk geopend. Op 14 september opent Picnic zijn nieuwe superhub in Utrecht. Daar komt een warehouse voor groente en fruit bij in Geldermalsen.

Picnic nieuwe distributiecentrum

Het nieuwe distributiecentrum van Picnic is 33.000 m2 groot en wordt ontwikkeld door Intospace en gebouwd door Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel. De eerste paal werd geslagen door Raymond Cohen (Picnic) en Jacoline Hartman (wethouder Gemeente West Betuwe) in het bijzijn van vele genodigden.

Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic: “We realiseren hier een duurzaam distributiecentrum op een centrale, strategische locatie, waarmee we onze groente- en fruitoperatie kunnen optimaliseren. Samen met onze partners en leveranciers zal dit distributiecentrum ons toelaten om te innoveren en onze klanten te voorzien van nog betere kwaliteit groenten en fruit.”

Het magazijn wordt gebouwd met een BREEAM 2020 certificering ‘Excellent’.

Expansie Picnic

Picnic breidt niet alleen rap uit in Nederland. ook over de grens bouwt het bedrijf er flink op los. Alleen al in Duitsland staan er 25 dc’s op stapel. Het grootste en meest geautomatiseerde dc bij onze oosterburen staat in Oberhausen.
In Frankrijk timmert het bedrijf ook flink aan de weg.  In het land van de wijn en de kaas wil Picnic in 2023 verviervoudigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven