Nieuw DC Coca-Cola bij vliegveld in Frankfurt • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuw DC Coca-Cola bij vliegveld in Frankfurt


Coca-Cola Europacific Partners Germany heeft een nieuw DC van 9500 m2 in gebruik genomen in de directe omgeving van het vliegveld van Frankfurt. Van daaruit worden dagelijks 20.000 kratten Coca-Cola, Fanta, Sprite en andere dranken van de frisdrankgigant bezorgd bij retailers in het Rijn-Maingebied. Dat gebeurt via elektrisch transport.

Met het nieuwe DC kan CCEP DE beter inspelen op de logistieke wensen van haar 325.000 retail- en horecaklanten in bovengenoemde regio. Door onder andere een gunstiger ligging en een moderner proces van warehousing. Zo worden onder andere zes elektrische vorkheftrucks en 21 elektrische voertuigen ingezet voor bezorgers en orderpickers.

Een deel van het personeel van het nieuwe DC van CCEP DE in de buurt van het vliegveld van Frankfurt (foto Uli Deck/Coca-Cola)

Grootste Duitse drankenleverancier

De CCEP DE is gelieerd aan Coca-Cola en de grootste Duitse drankenleverancier met een verkoopvolume van meer dan 3,5 miljard liter. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van alle Coca-Cola merken in Duitsland. Het bedrijf bedient honderdduizenden retail- en horecaklanten en biedt werkgelegenheid voor 6500 mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven