Nagel-Group bouwt voor 40 miljoen vrieshuis bij München • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nagel-Group bouwt voor 40 miljoen vrieshuis bij München


Voedsellogistiek dienstverlener Nagel-Group breidt haar bestaande DC in Schweitenkirchen bij München uit met nieuwe diepvrieshallen ter grootte van 23.000 m2. De investering bedraagt circa 40 miljoen euro. De hallen worden eind 2023 gerealiseerd.

Het DC voor vers-en droogwaren wordt uitgebreid met een vrieshuis in Zuid Duitsland

Multi-functionele DC

De multinational is al actief op deze locatie in Zuid Duitsland met een 20.000 m2 groot DC voor de distributie en verwerking van droog- en verswaren. De uitbreiding met koel-vriescapaciteit past in de strategie van Nagel-Group om haar logistieke assets een multifunctioneel karakter te geven en deze tak van voedsellogistiek een boost te geven. Dit jaar wordt ook het koelhuis in Bochum vergroot tot 50.000 palletplaatsen. Het magazijn behelst verschillende temperatuurzones en is volgens de nieuwste technologie geïsoleerd. Naast opslag biedt de Nagel-Group on-site services zoals picken, ver- en ompakken van voedselproducten, labelen en displaybouw.

Ook in Schweitenkirchen, ongeveer 40 kilometer ten noorden van München, wordt een ‘state to the art’ vrieshuis gerealiseerd. Verdere details over de magazijninrichting zijn niet bekendgemaakt. De bouw is inmiddels begonnen.

De Nagel-Group heeft haar hoofdkantoor in Versmold en heeft ruim 12.000 mensen aan het werk op 130 locaties. Het concern genereert een omzet van 1,9 miljard euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven