Logistiekconcurrent en Bunzl openen nieuw distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Logistiekconcurrent en Bunzl openen nieuw distributiecentrum


Logistiekconcurrent betrekt samen met Bunzl Retail & Industry een gloednieuw distributiecentrum van circa 34.000 m². Het warehouse staat op een zichtlocatie langs de A73 in Haps.

Logistiekconcurrent zal samen met Bunzl Retail & Industry een nieuw distributiecentrum betrekken in Haps. De ingebruikname is gepland vanaf najaar 2023. Het warehouse is op dezelfde plek waar Nabuurs zijn nieuwe warehouse/hoofdkantoor heeft. Nabuurs Supply Chain Solutions is de verhuurder van het object aan Bunzl. Logistiekconcurrent is sinds juli 2022 onderdeel van Bunzl.

Duurzaamheid

Wilbert van Wachtendonk, MD Bunzl Retail & Industry: “Met de komst van ons nieuwe distributiecentrum blijven we duurzaam investeren in de snelle groei van Logistiekconcurrent en Bunzl Retail & Industry en kunnen we onze klanten ook in de toekomst een hoogwaardige service blijven bieden.” Het nieuwe distributiecentrum is voor een groot gedeelte gemaakt van duurzame materialen, ligt vol zonnepanelen en heeft geen gasaansluiting. Er is, met de aanleg van een ecologische zone, gebouwd met de omgeving in het achterhoofd. Op het parkeerterrein zijn vele elektrische laadpalen aanwezig. Het pand heeft het BREEAM ‘Very Good’ label ontvangen als gevolg van een duurzame bouw en oplevering.

Vier keer groter distributiecentrum

Logistiekconcurrent groeit hard en kan met dit nieuwe distributiecentrum haar klanten nog beter van dienst zijn. Vooral de toename in beschikbare kantoor- en warehouseruimte zal hieraan bijdragen. Het distributiecentrum is namelijk vier keer groter dan het huidige distributiecentrum van Logistiekconcurrent. “We hebben deze enorme uitbreiding aan werkplekken en opslag keihard nodig. We groeien as we speak namelijk letterlijk uit onze voegen”, aldus Hugo de Bie, manager director Logistiekconcurrent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven