Ga naar hoofdinhoud

Erik Uljee nieuwe ceo DPD Nederland


Erik Uljee is per 1 januari de nieuwe ceo van DPD Nederland. Hij volgt Eric Dietz op, die sinds 1 juli 2022 executive vice president is van GeoPost/DPDgroup.

Erik Uljee beschikt over 27 jaar internationale ervaring in de logistiek en E-commerce. Bij FedEx Express was hij als vice president ground operations verantwoordelijk voor alle FedEx activiteiten in de Benelux en Scandinavië.

Daarvoor werkte hij als managing director Benelux bij TNT, heeft hij wereldwijd sales voor de top 500 klanten van TNT aangestuurd als director strategic account management en in Amerika gewerkt als vice president sales bij Ingenico, een provider in E-payments.

Eric Dietz: “Ik ben blij dat Erik Uljee aantreedt als nieuwe ceo van DPD Nederland om onze ‘Together and Beyond’ strategie verder uit te bouwen. Erik is een ervaren en ondernemende professional in de branche met een passie voor mensen. Ik ben ervan overtuigd dat Erik bij onze cultuur past en ons bedrijf verder zal uitbouwen, zowel in de thuismarkt als internationaal”.

Erik Uljee: “Ik kijk er naar uit onderdeel te worden van DPD Nederland en samen met mijn nieuwe collega’s bij te dragen aan verdere groei en een uitstekende service te bieden aan onze klanten zowel nationaal als internationaal. De verdere uitrol van onze Together and Beyond strategie is hierbij een belangrijke leidraad. Kortom: ik heb er zin in!” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven