Dit is het nieuwe distributiecentrum van Van Acht • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dit is het nieuwe distributiecentrum van Van Acht


Logistiek dienstverlener Van Acht Koel- en Vriesopslag heeft een nieuw distributiecentrum voor zijn ongeconditioneerde business. Het pand is vorige week geopend.

De verdozingsdiscussie wordt volop gevoerd, ook in Den Haag waar de Tweede Kamer pleit voor een nieuwbouwstop, maar ondertussen wordt er gebouwd. 43.640 mwarehouse en 12.229 mmezzanine, 1.716 m2 kantoor, buitenruimte voor laden en lossen en parkeerterrein. Dat zijn de cijfers die horen bij het nieuwe warehouse welke Aan de Stegge Twello realiseerde voor logistiek dienstverlener Van Acht Koel- en Vriesopslag in Veghel.

Energieleverend distributiecentrum

Het warehouse is vorige week geopend. Aan de Stegge Twello heeft het logistieke bedrijfsgebouw gerealiseerd conform de nieuwe BREEAM 2020. Het streven is om het hoogst haalbare certificaat volgens deze nieuwste BREEAM-criteria, BREEAM Outstanding, als eerste in Nederland te behalen. Het ontwerpcertificaat met deze score is inmiddels behaald.

Het gebouw is voorzien van de nieuwste duurzame technieken en tijdens de bouw is er aandacht geweest voor diverse milieuaspecten. Van Acht heeft al voldoende netcapaciteit bij Enexis gereserveerd om eind dit jaar de regio van stroom te voorzien met 12.000 zonnepanelen op het dak.

Van Acht verzorgt goederenopslag voor een groot aantal bedrijven. Het klantenbestand bestaat uit handelaren, telers, tuinders, importeurs, exporteurs, veilingen, logistieke bedrijven en productiebedrijven.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven