Ga naar hoofdinhoud

Dit is het nieuwe distributiecentrum van Morrison in Eindhoven


Morrison Express, de Taiwanese logistieke dienstverlener heeft zijn warehouse in Eindhoven officieel geopend. Het nieuwe distributiecentrum staat in Einshoven.

Morrison Express is gerand in Eindhoven. Op Prologis Park Eindhoven heeft de logistieke dienstverlener uit Taiwan zijn nieuwste dc in gebruik genomen. Het warehouse is bijna 12.800 vierkante meter groot en ligt dichtbij vier belangrijke snelwegen en een spoorverbinding. Hiermee kan Morrison Express zijn activiteiten optimaliseren en klanten op de meest efficiënte manier bedienen.

Het distributiecentrum streeft naar BREEAM Outstanding en WELL Gold. Jeroen van Beek, algemeen directeur Nederland bij Morrison Express: “Wij streven ernaar onze klanten uitzonderlijke service en kennis te bieden om hen te helpen slagen in de huidige uitdagende zakelijke omgeving. Door deze huurovereenkomst met Prologis te ondertekenen kunnen wij onze diensten efficiënt, zorgeloos en duurzaam aanbieden. Daarom zijn we verheugd om met hen samen te werken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven