Apex Logistics betrekt groot warehouse in Waalwijk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Apex Logistics betrekt groot warehouse in Waalwijk


Apex Global Logistics heeft een langdurige huurovereenkomst getekend met Prologis voor Prologis Park Waalwijk DC2BC van 38.000 vierkante meter.

Groeien dat wil Apex. Om dit te kunnen realiseren neemt de logistieke dienstverlener een nieuw warehouse in gebruik in Waalwijk, waar ook Vander Werff een nieuw distributiecentrum krijgt. Het magazijn is nog niet klaar, tot die tijd huurt Apex tijdelijk en distributiecentrum in Venlo.

Tijdelijk distributiecentrum

Kelly Liu, Vice President Europe bij Apex Global Logistics: “De nieuwe Waalwijk faciliteit is het perfecte warehouse voor ons, zowel voor de strategische locatie als de hoge kwaliteit en voorzieningen. De flexibiliteit van Prologis om ons een ander warehouse aan te bieden totdat we toegang hebben tot de Waalwijk faciliteit is van grote waarde voor ons en laat zien dat we echt op hen kunnen leunen als partner.”

Duurzaamheid en welzijn

Prologis Park Waalwijk DC2BC zoals het pand officieel heet meet 38.000 vierkante meter en is ontwikkeld met welzijn, gezondheid, ecologie, duurzaamheid, kwaliteit, flexibiliteit en design als belangrijkste aandachtspunten. Daarom is het volledig elektrische warehouse uitgerust met zonnepanelen op het dak met on-site laadstations voor elektrische auto’s en fietsen. Voor een gezonde werkomgeving beschikt het warehouse over een optimale hoeveelheid daglicht. Er is LED-verlichting en de biodiversiteit wordt ondersteund door natuurinclusieve landschapsarchitectuur.

\

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven