Ga naar hoofdinhoud

Nieuw meerverdiepssysteem in dc: enorm assortiment onderdelen gecentraliseerd met ruimtebesparende en flexibele oplossing


Als ontwikkelaar en producent van apparatuur voor de zuivel- en veeteeltproductie is DeLaval wereldwijd een grote speler. Om nog beter in te spelen op schommelingen en om veel verschillende producten zo voordelig mogelijk op te slaan, ging DeLaval in zee met BITO Systems nv

BITO leverde zijn nieuwste generatie en compacte, ruimtebesparende, flexibele en uitbreidbare oplossing van meerverdiepsstellingen aan DeLaval

De voordelen in vogelvlucht

Met hetzelfde vloeroppervlak is de opslagcapaciteit vele malen vergroot en wordt de bestaande opslagruimte optimaal benut. Hiernaast kent de oplossing van BITO lage startkosten in vergelijking met een automatisch magazijnsysteem en dankzij de orde en overzichtelijkheid van de legbordstellingen kan DeLaval zijn goederen veel overzichtelijker opslaan. Bovendien zijn de legbordstellingen op een later tijdstip eenvoudig uit te breiden en kostenefficiënt dankzij de boutloze montage.

Totaaloplossing voor Europees dc

“Met BITO hebben we een leverancier van magazijninrichting gevonden die ons een totaaloplossing kon bieden die we nodig hadden voor de inrichting van ons nieuwe Europees logistiek centrum”, zegt warehousemanager Sundaram Pillai. 

Snel inspelen op schommelingen

Naast apparatuur voor de zuivel- en veeteeltproductie levert DeLaval complete systemen om melkveehouders hun winstgevendheid te verhogen, het dierenwelzijn te verbeteren en hun eigen levenskwaliteit te verbeteren. 

DeLaval heeft een snelle dienst aftersales, verkoopt een breed scala aan accessoires en daardoor kan dankzij het meerverdiepssysteem van BITO nu flexibeler inspelen op het groeiende aantal orders en het diverse assortiment. 

Pillai: “Ook de prijs, de levertijd en het technisch advies waren overeenkomstig volgens onze noden. We zijn zeer tevreden over het systeem en over het advies, het projectmanagement en de montage. Alle doelen die we ons hadden gesteld zijn bereikt.”

ADVIES NODIG OVER DE BITO MEERVERDIEPSSTELLING? Bel +31 30 711 30 90 voor een afspraak met een BITO adviseur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven