Ga naar hoofdinhoud

Een AGV die kan worden aangepast volgens de ladingen die u wil transporteren


BITO heeft een nieuwe agv gelanceerd, het nieuwste model heet LEO Custom. Zijn opbouw kan specifiek worden afgestemd op het formaat en omvang van de goederen,  is volgens BITO de ideale oplossing voor onbemand intern transport in uw bedrijf.

LEO Custom is ideaal als rijdend buffermagazijn dat ervoor zorgt dat elke machine en elk werkstation op het juiste moment wordt gevoed met de juiste hoeveelheid grondstoffen, hulpstoffen, bedrijfsmaterialen, ingekochte onderdelen, reserveonderdelen, halffabrikaten en eindproducten.

Andere pluspunten zijn:

–         LEO Custom neemt de functie van een verrijdbaar opslagrek over en neemt de menselijke taak over om naar een volgend proces te rijden.

–         Terwijl LEO Custom autonoom naar een volgende werkplek onderweg is, kunnen magazijnmedewerkers andere taken vervullen.

–         Tijdens de reistijd naar een volgende werkplek kunnen onderdelen drogen.

–         Productieproces kan ontkoppeld worden

–         LEO Custom helpt om het Joint Production proces naar een hoger niveau te tillen: Naast het op tijd bevoorraden van productielijnen, worden onderdelen en componenten ook in de juiste volgorde aangeleverd.

Ook kan LEO Custom conveyors voordeliger vervangen. LEO Custom doet dezelfde taak als conveyors maar zonder magazijnruimte in te nemen. Ook kan het pickkarren verplaatsen. Hij verplaatst pickkarren autonoom naar de  productieafdeling, lege pickkarren worden onbemand teruggebracht.

Implementatie is simpel; via een plug & play integratie in bestaande logistieke processen en geen dure IT-infrastructuur.

Meer informatie: www.bito.com

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven