Ga naar hoofdinhoud

Dé nieuwste generatie meerverdiepsstellingen van BITO


Meegroeien met de marktvraag? BITO doet dit alvast met de lancering van haar nieuwste generatie meerverdiepsstellingen. Héél veel opslag in een kleine ruimte! Een van de nieuwigheden is het BITO-legbord 25. Door het dunne ontwerp van slechts 25 millimeter hoog, wint u nog meer in opslaghoogte.

Meer artikelen opslaan op hetzelfde vloeroppervlak 
Vergroot het gebruik van het gebouwvolume: met het BITO-meerverdiepssysteem kunt u gebruik maken van de volledige magazijnhoogte. Een meerverdiepssysteem met twee verdiepingen biedt ook als voordeel ten opzichte van een legbordstelling dat je de opslagcapaciteit met een even groot grondoppervlakte nagenoeg verdubbelt. Daarnaast behaal je een verhoogde picksnelheid omdat er gelijktijdig op verschillende niveaus kan worden verzameld.

Veel opbergruimte voor een verscheidenheid aan artikelen

Om je op korte termijn te kunnen aanpassen aan het koopgedrag van online klanten of aan seizoensgebonden schommelingen, moet je vaak een grote verscheidenheid en een wisselend assortiment aan artikelen opslaan. Met legbordstellingen kan men pieken zoals tijdens de kerstperiode opvangen door tijdelijk meer personeel in te zetten zonder vergaande automatisering in te zetten.

Flexibel en modulair naar de toekomst

Als u flexibel wilt blijven, in de toekomst wil uitbreiden en uw investering wil spreiden, is het meerverdiepssysteem van BITO ideaal. BITO kan uw magazijnstelling op elk moment uitbreiden en aanpassen aan uw behoeften en eisen. Ook met de nodige magazijnbakken.

Centrale opslag 
Een meerverdiepssysteem is ideaal om opslag te centraliseren en de huur van dure bijkomende externe magazijnen te beëindigen. Dit betekent dat niet alleen de opslagcapaciteit kan worden uitgebreid, maar ook de hoge handling- en logistieke kosten kunnen worden verlaagd.

Economisch en efficiënt opslaan; lage investeringskosten
De investeringskosten voor een meerverdiepssysteem zijn slechts een fractie van het bedrag dat in een geautomatiseerd systeem moet worden geïnvesteerd. Dit vermindert uw financiële investering. Vergelijk het investeringsbedrag in een geautomatiseerd magazijn maar eens met een BITO-meerverdiepssysteem. Bij de laatste optie ben je vele malen goedkoper uit.

Aanvullende uitvoeringsvarianten

  • Vloerbedekking. Kies zelf de vloerbedekking volgens uw behoeften. Wij adviseren u graag bij het vinden van de vloerbedekking die aan uw eisen voldoet. Wij bieden een grote verscheidenheid aan hoogwaardige houtvezelplaten en roostervloeren.
  • Legbordverdeelschotten. Voor een beter overzicht van de artikelen kunt u de legborden onderverdelen met BITO-verdeelschotten. De tussenschotten kunnen eenvoudig worden geplaatst via insteekmontage in de perforaties van de stalen legborden. Wijzigingen in bijvoorbeeld het assortiment of bij retourzendingen zijn dus in één oogopslag zichtbaar.
  • Sprinklerinstallatie. Om te voldoen aan de richtlijnen voor brandbeveiliging bereiden wij het systeem voor op de installatie van het sprinklersysteem.
  • Trappen. Zodat magazijnmedewerkers van het ene verdiep naar het volgende kunnen gaan, zijn de verdiepen via een trap met elkaar verbonden.
  • Verlichting. Voor perfect licht en een goed zicht in het meerverdiepssysteem kunnen we het systeem optimaal verlichten met een weloverwogen lichtontwerp.
  • Palletopzetplaats (met kantelhek). Om snel en eenvoudig pallets op de bovenste verdieping van het meerverdiepsmagazijn te brengen, kunnen wij dit op verzoek uitrusten met het vereiste aantal opzetplaatsen voor pallets. Hoe het hek ook gekanteld staat, de leuning is altijd veilig gesloten.
  • Spiraalglijbaan. De optimale oplossing als u de snelst mogelijke doorstroom wilt bereiken tussen picking en verzending. Dit stelt uw orderpickers in staat om orders direct naar beneden te transporteren vanaf elk niveau van het meerverdiepssysteem.
  • Liften. Als u een alternatieve manier nodig heeft om materiaal en/of medewerkers naar andere niveaus te vervoeren, zijn liften de ideale oplossing. BITO integreert deze liften op uw verzoek en ontwerpt deze aan uw specifieke eisen.

Advies nodig over meerverdieps- of hoogbouwstellingen?
Bel +31 30 711 30 90 voor een afspraak met een BITO-adviseur. Je kan ons ook een bezoekje brengen op Logistica 2019 te Jaarbeurs Utrecht, Hal 3, standnummer B050.

BITO verruimt je kennis
Word lid van de Bito-community en abonneer je op onze nieuwsbrief. We brengen boeiende onderwerpen, kortingen en tips & tricks zoals: welk budget heb je nodig voor magazijninrichting?, wanneer heeft een consignatiemagazijn zin en RFID bij het orderverzamelen…

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven