Ga naar hoofdinhoud

Willem Veekens verlaat Ceva voor GXO


Willem Veekens is vertrokken bij Ceva Logistics. Veekens is aangesteld als Managing Director Nederland en België voor GXO.

Willem Veekens, jarenlang actief als managing director bij Ceva Logistics heeft Ceva ingeruild voor GXO. Hij gaat diezelfde functie bekleden bij GXO. Hij wordt de eindverantwoordelijke voor GXO Nederland en België.

Veekens zal bij GXO, dat recent in Nederland operationeel is 6 River Systems robots, met het team leiden en zich concentreren op zowel operational excellence als klanttevredenheid voor bestaande en nieuwe activiteiten in Nederland en Belgie.

Ervaring Veekens

We zijn verheugd Willem Veekens te mogen verwelkomen in ons Europese team”, aldus Paul Mohan, Managing Director, Continental Europe bij GXO. “Willem brengt meer dan twee decennia aan ervaring in de Europese contractlogistiek mee. Zijn expertise op het gebied van klantenservice, operations, verkoop en betrokkenheid van mensen zal een belangrijke rol spelen bij het voortzetten van de uitzonderlijke groei van GXO in Nederland en België, die dit jaar een recordaantal magazijn starts heeft gezien.”

Voordat Veekens bij GXO kwam, was hij Managing Director BeNeLux voor CEVA Logistics, waar hij ook verschillende senior director-functies bekleedde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven