Werken én opleiding hbo logistiek op kosten van de baas: Hallo Jumbo! • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Werken én opleiding hbo logistiek op kosten van de baas: Hallo Jumbo!


Logistieke medewerkers krijgen de kans bij Jumbo hun kennis serieus bij te spijkeren op de kosten van de baas. De supermarktketen start een hbo traject in samenwerking met Avans Hogeschool.

Nu het personeelstekort steeds nijpender wordt, vraagt goed werkgeversschap meer dan alleen loon. Jumbo begrijpt dat en gaat daarom in zee met Avans Hogeschool.

De supermarktketen biedt huidige en toekomstige medewerkers met een passie en interesse voor logistiek vanaf september 2023 de kans om bij Avans Hogeschool een tweejarige hbo-opleiding Logistiek te volgen naast hun baan.

Uitbreiding Avans samenwerking

De supermarktketen werkt sinds 2019 succesvol samen met Avans middels de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Vanaf aankomend studiejaar breidt Jumbo de mogelijkheden voor medewerkers uit met deze duale opleiding Logistiek.

personeel

Lees ook
Je personeel loopt weg? Zo houd je ze aan boord

Opleiding

De opleiding geeft Jumbo medewerkers de mogelijkheid om naast hun werk een wettelijk erkend diploma te behalen. Tijdens de tweejarige opleiding werken zij vier dagen op een Supply Chain locatie van Jumbo en gaan zij één dag per week naar school. Alle kosten voor de opleiding komen voor rekening van Jumbo. Na het behalen van een Associate degree diploma Logistiek is het mogelijk om door te stromen naar een bachelor opleiding.

Ontwikkelen

Claire Saes, HR directeur bij Jumbo: “Bij Jumbo zijn collega’s verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling en bieden we hen een ruim opleidingsaanbod dat we continu door ontwikkelen. Uit gesprekken met collega’s binnen onze Supply Chain organisatie bleek er behoefte aan een opleiding op hbo-niveau. Daarom heeft Avans deze opleiding ontwikkeld in samenspraak met Jumbo. Met deze duale opleiding bieden we collega’s de kans om zich naast hun baan verder te ontwikkelen. Zij kunnen bijvoorbeeld na het behalen van hun diploma doorgroeien naar logistiek (project)manager, teamleider of planner.”

Directeur, Avans Academie Associate degrees, Noortje de Bruin: “De samenwerking met zorgt ervoor dat onze opleidingen perfect aansluiten op de wensen van het bedrijfsleven. De Topopleiding Logistiek is toegankelijk voor alle werkenden in de logistieke sector die willen doorgroeien.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven