Ga naar hoofdinhoud

Ronald Paul nieuwe voorzitter Topsector Logistiek


Ronald Paul volgt Aad Veenman op als boegbeeld van de Topsector Logistiek.

De opvolger van Aad Veenman is bekend als voorzitter van Topsector Logistiek. Ronald Paul neemt de functie als boegbeeld over.

Paul was van 2017 tot 2020 al lid van het Topteam Logistiek. Ook was hij de afgelopen jaren lid van het dagelijks bestuur van TKI Dinalog, dat samen met Connekt het programmabureau vormt voor Topsector Logistiek. Daarnaast is Ronald Paul onder meer voormalig COO van het Havenbedrijf Rotterdam.

Aad Veenman vervulde de voorzittersfunctie van 2012 tot en met dit jaar, daarvoor was hij al betrokken bij de voorloper van de Topsector: het Strategisch Platform Logistiek. Vanaf 1 januari 2024 draagt hij het stokje over aan Ronald Paul. Ook start in 2024 een nieuwe termijn voor de Topsector Logistiek, met een nieuw uitvoeringsprogramma tot en met 2027.

Astrid Buijssen, lid Topteam Topsector Logistiek: “Wij zijn Aad ontzettend dankbaar voor al zijn inzet en betrokkenheid bij de Topsector Logistiek. Hij heeft zijn rol als boegbeeld 11 jaar lang met veel energie en enthousiasme ingevuld. Of het nu gaat om bewustwording bij het MKB, doorontwikkeling van logistieke medewerkers of digitalisering en verduurzaming in de keten. Mede dankzij zijn bevlogenheid blijven we ontwikkelingen in de logistiek en het goederenvervoer stimuleren, zodat we in deze branche voorop blijven lopen. Ook kijken wij uit naar een nieuwe periode voor de Topsector Logistiek met Ronald Paul als boegbeeld, met al zijn kennis en ervaring in de logistiek zijn wij blij dat hij het stokje overneemt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven