Ga naar hoofdinhoud

Prologis stelt nieuwe directeuren aan voor Nederland en Noord-Europa


Prologis benoemt Björn Thiemann tot hoofd Noord-Europa en Jessica Pilkes tot countrymanager Benelux

Björn Thiemann is per 1 januari 2023 benoemd tot senior vice president, regional head Noord-Europa bij Prologis, dat in Tilburg het meest duurzame dc van de Benelux heeft staan (zie foto). Voorheen was hij als countrymanager verantwoordelijk voor de activiteiten van Prologis in Duitsland.

In zijn nieuwe rol leidt hij alle lopende zaken en ontwikkelingsactiviteiten in Noord-Europa. Dit omvat Nederland, België, Duitsland en de Scandinavische landen. Daarnaast houdt hij toezicht op de activiteiten in Duitsland. De aankondiging volgt enkele maanden nadat Prologis aankondigde enkel honderden dc’s in Europa te willen kopen.

Nederland

Jessica Pilkes is per 1 januari verantwoordelijk voor de activiteiten in België en Nederland als vice president, countrymanager Benelux. Tot voor kort was zij vice president, real estate en customer experience lead Europe bij Prologis.

Tientallen jaren ervaring

Björn Thiemann ging in juli 2020 bij Prologis aan de slag. Hij was eerder zeven jaar lang actief als hoofd fondsbeheer Europa/global bij Union Investment Real Estate in Hamburg. Daarvoor was hij hoofd fondsbeheer Europa bij Deka Immobilien Investment in Frankfurt.

Jessica Pilkes werkt sinds 2010 bij Prologis – onder meer als vastgoedmanager Benelux, directeur, hoofd vastgoedbeheer Benelux, en andere posities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven