Ga naar hoofdinhoud

Nederlander benoemd tot supply chain directeur Heineken Frankrijk


De Heineken groep heeft een Nederlander benoemd tot supply chain director voor haar Franse dochteronderneming.

Weer een Nederlander met een hoge logistieke functie in het buitenland. Moet Pieter Feenstra het Indiase Addverb naar grotere hoogte doen stijgen, bij Heineken moet Alexander Brinkerink dat doen voor de business in Frankrijk. Brinkerink is benoemd tot supply chain director voor Frankrijk. Hij is een 20-jarige veteraan die al in diverse landen voor het bedrijf heeft gewerkt waaronder Ethiopië.

Doelstellingen

Brinkerink is verantwoordelijk voor het brouwen van de bieren en het garanderen van hun beschikbaarheid in de supply chain. Een ander onderdeel van zijn missie is het ondersteunen van de implementatie van brouwerijtransformatieprojecten, het verbeteren van de prestaties van de toeleveringsketen, het verminderen van het waterverbruik en het streven naar zero emissie

Alexander Brinkerink’s diepgaande kennis van de groep en zijn solide supply chain expertise zijn van onschatbare waarde voor het realiseren van Heineken’s ambities in Frankrijk,” verklaart Pascal Gilet, President van Heineken Frankrijk. Als een echte orchestrator van de productie is zijn rol essentieel om de operationele uitmuntendheid van onze activiteiten te garanderen en te voldoen aan de eisen van onze klanten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven