Mooi initiatief: magazijnmedewerkers dragen tijdens EK shirt van thuisland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mooi initiatief: magazijnmedewerkers dragen tijdens EK shirt van thuisland


In het distributiecentrum van Jumbo in Veghel werken vele nationaliteiten. Omdat het EK voor de deur staat, dragen de magazijnmedewerkers tijdens het toernooi het shirt van hún thuisland. 

Ron Coppens, de distributiemanager logistiek, draagt op de foto het retrotenue van het Nederlands elftal dat in 1988 het Europees kampioenschap won door de Sovjet-Unie in de finale te verslaan. 

Verder op de foto zien we op de lepel van de heftruck een Spaanse medewerker. Tegen de heftruck leunt een medewerkster uit Polen. Naast haar staan de vertegenwoordigers van Engeland en Turkije. Op de hurken zitten Slowakije, Portugal en Kroatië. 

Coppens op LinkedIn: “Naast de traditionele EK-pool roepen we onze collega’s op om tijdens het toernooi een voetbalshirt te dragen om je eigen (of favoriete) land aan te moedigen. Leuk voor de sfeer en onderlinge competitie.”

Meer weten over Jumbo en de logistiek achter de gele supermarktketen? Beluister dan hieronder nze WT PODCAST terug met Karel de Jong, directeur van Jumbo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven