Linda van Zomeren nieuwe CEO CB • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Linda van Zomeren nieuwe CEO CB


CB heeft een nieuwe ceo. Linda van Zomeren is de nieuwe topvrouw per 1 maart 2022.

Linda van Zomeren volgt Hans Willem Cortenraad op als ceo van CB. Per 1 maart 2022 zwaait zij de scepter bij de logistieke dienstverlener, dat dit jaar nog een hightech shuttlemagazijn opende.

Teamspeler

CB heeft een nieuwe ceo. Linda van Zomeren is de nieuwe topvrouw per 1 maart 2022.

“Met Linda van Zomeren verwelkomen wij een CEO met ervaring in strategieontwikkeling en -implementatie. Een teamspeler die ons goed kent als partner en zich thuis zal voelen in onze markten”, stelt Bert Meerstadt, voorzitter van de Raad van Commissarissen van CB.

PostNL

Van Zomeren (51) is op dit moment Directeur Groei bij PostNL en in die functie verantwoordelijk voor de opbouw van de PostNL-divisie actief in Food en Health. Eerder bekleedde zij directie- en managementfuncties binnen PostNL en TNT Post, onder meer in HR, logistiek en commercie. Zij startte haar loopbaan bij KPN, na haar studie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Van Zomeren: “CB is een mooi bedrijf; toonaangevend in de sector media en inmiddels van bewezen waarde in de healthcare-markt. Ik kijk ernaar uit om bij CB aan de slag te gaan en samen met het team het bedrijf te leiden naar een toekomst van duurzame groei en ontwikkeling. In markten die beiden volop in beweging zijn en waarin CB goederenstromen, diensten en partijen succesvol kan blijven verbinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven