Kuehne+Nagel Nederland heeft nieuwe ceo; een Deen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kuehne+Nagel Nederland heeft nieuwe ceo; een Deen


Thomas Krøyer is per 1 februari 2022 benoemd tot ceo van Kuehne+Nagel Nederland.

Thomas Krøyer (54), van Deense komaf  is de nieuwe ceo van Kuehne+Nagel Nederland. Met de aanstelling van Krøye wil de logistieke dienstverlener, nu personeelstekort in de sector nijpender is dan ooit, de transitie versnellen naar een ‘onderscheidende human-centric organisatie, met een sterke focus op klant én medewerker’.

Krøyer heeft ruime ervaring in de logistieke dienstverlening en bekleedde verschillende topmanagement functies. Hij geen onbekende binnen Kuehne+Nagel. In 2007 trad hij in dienst als SVP voor de divise Road Logistics binnen Europa. Vervolgens leidde hij vanaf 2011 de Luxemburgse tak van Kuehne+Nagel als CEO.

 In 2014 maakte Krøyer de overstap naar het Deense transport- en logistiekbedrijf LEMAN waar hij tot vorig jaar Group CEO was. “Ik ben verheugd weer bij Kuehne+Nagel aan de slag te gaan. Al vele jaren ken ik Kuehne+Nagel als een klantgerichte organisatie, maar de wereld van de logistiek is de afgelopen jaren sterk veranderd.”

Je kunt klanten niet langer tevreden houden met slechts operational excellence, zoals efficiënte procedures en strakke processen. Elke klant en elke gewenste klantervaring is anders, aldus de nieuwe ceo. “In the end is logistieke dienstverlening dus échte people business.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven