Jeroen Both nieuwe directeur BLMC Consultancy • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Both nieuwe directeur BLMC Consultancy


Jeroen Both is gestart als directeur Consultancy bij BLMC. Het is zijn taak om de consultancytak verder uit te breiden en te professionaliseren.

Jeroen Both is aangesteld als directeur Consultancy bij BLMC. Both werkte van 1989-2015 als supply chain director bij British American Tobacco (BAT) en leidde daar onder andere de supply chain & operations hubs in Oost-Europa (Moskou) en Azië (Singapore).

Covid

Als Chief Supply Chain Officer van Accell gaf Jeroen Both leiding aan de supply chain transformatie van deze fietsenfabrikant in Europa en Azië (2015-2021). In 2022 coördineerde Jeroen de landelijke Covid19-vaccinatiecampagne.

Both: “Ik weet hoe het is om dagelijks met complexe supply chain uitdagingen om te gaan. Ik zie ernaar uit om die ervaring voor verschillende klanten van BLMC in te zetten, zowel in de maakindustrie als in handel, retail of bij de overheid.”

Michel van Buren, directeur van BLMC, is blij met de komst van de nieuwe Directeur Consultancy: “Onze consultancy-activiteiten groeien en Jeroen zal deze groei in goede banen leiden. Daarnaast treedt hij op als senior consultant en programmamanager voor complexe transformatietrajecten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven