Ga naar hoofdinhoud

Jan Heijblom aan de slag bij Exotec


Jan Heijblom heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De ervaren salesmananger die tot voor kort nog actief was bij GreyOrange, gaat aan de slag bij Exotec.

Exotec kondigt de benoeming aan van Jan Heijblom als Senior Sales Executive Benelux. Met de aanstelling van Heijblom geeft Exotec invulling aan zijn groeiambities voor de Benelux, aldus het robotbedrijf dat onder meer actief is in het magazijn van Ceva.

Heijblom ervaring

Jan Heijblom brengt meer dan twintig jaar relevante ervaring met zich mee in verschillende internationale sales managementfuncties binnen de robotics-, supply chain-, warehousemanagement- en ICT-industrie. Tot voor kort was Heijblom Sales Manager bij GreyOrange, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van robotica-oplossingen voor fulfilment binnen de Benelux. Eerder was hij werkzaam bij onder meer BluJay Solutions, Oracle, Manhattan Associates, Blue Yonder, Furness Logistics en Cap Gemini.

Jan Heijblom, Senior Sales Executive Benelux: Ik kijk ernaar uit om voor onze klanten aan de slag te gaan met een logistiek concept dat de schaalbaarheid van robots combineert met de snelheid van shuttle-oplossingen! Met zijn innovatieve Skypod Systeem onderscheidt Exotec zich écht binnen de logistieke sector. Ik verheug me op deze fantastische uitdaging om met onze modulaire orderpickingsystemen meer magazijnen binnen de Benelux te transformeren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven