Grando Logistics beste leerbedrijf: 'Jongeren op weg helpen in het vak is prachtig' • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Grando Logistics beste leerbedrijf: ‘Jongeren op weg helpen in het vak is prachtig’


Grando Logistics uit het Brabantse Oisterwijk mag zich een jaar lang het beste leerbedrijf in de sector transport en logistiek noemen. Een beloning voor decennia lange inzet van directeur-eigenaar Frank van de Griendt. “Het is prachtig om jonge mensen waar ik in geloof op weg te helpen in het vak.”

Personeel opleiden is nu met alle personeelstekorten misschien nog belangrijker dan ooit. Grando Logistics snapt dat als geen ander. Dit bedrijf won vorig Jaar de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2022. Aan het roer van het zelfstandige bedrijf dat de logistiek achter de keukens en badkamers van Grando en Marquardt verzorgt (opslag, overslag en distributie) is Frank van de Griendt. Hij leidt al 22 jaar lang jongelui op zelfs een aantal  met een ‘rugzakje’. Uit overtuiging en passie. Een gegeven dat bij  de jury niet onopgemerkt is gebleven.

Juryoordeel

De vakjury concludeerde unaniem: ‘Grando Logistics is uit volle overtuiging het beste leerbedrijf. Gemiddeld heeft Grando Logistics jaarlijks zo’n acht tot tien studenten aan de slag op de vrachtwagen , in het warehouse of op de planning. Directeur-eigenaar Frank van de Griendt heeft als praktijkopleider tevens een algemeen coachende rol en vervult die taak met grote passie’. ‘Zijn tomeloze inzet is bewonderenswaardig en buitengewoon inspirerend’, aldus de jury.

Premium artikel

Je wilt een   Premium   artikel lezen.

  • Log in als abonnee
  • Abonneer om direct onbeperkt   Premium   artikelen te lezen

Onbeperkt   Premium   artikelen lezen voor €3,62 per maand

– Onbeperkt   Premium   artikelen lezen op warehousetotaal.nl

– Alle edities van Warehouse Totaal digitaal lezen voor € 12,12 per maand

Direct abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven