Ga naar hoofdinhoud

Fizyr stelt nieuwe ceo aan


Fizyr, leverancier van vision AI voor robotsystemen stelt Ken Fleming aan ceo. Hij volgt medeoprichter Herbert ten Have op.

Het Nederlandse Fizyr, opgericht door Herbert ten Have komt onder Amerikaanse leiding te staan. Fizyr leverancier van vision AI voor robotsystemen stelt Ken Fleming aan ceo.

Fleming was president van Logistyx Technologies, waar hij leiding gaf aan de overnames van verschillende wereldwijd toonaangevende bedrijven op het gebied van pakketverzendingstechnologie. Met meer dan 25 jaar managementervaring in software- en technologiediensten heeft hij operaties geleid in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

“Met de methodologieën en algoritmen die we hebben ontwikkeld om de vision AI-ervaring te verbeteren door middel van machine learning onder toezicht, maakt Fizyr de standaardprocessen in de industrie voor het picken van een grote variatie aan artikelen en pakketten overbodig. Door onze algoritmen toe te passen op geavanceerde neurale netwerken om 2D- en 3D-beelden te analyseren, haalt Fizyr essentiële informatie eruit om zich te concentreren op belangrijke parameters en uiterst precieze instructies te geven aan de orderverzamelrobots voor ongeëvenaarde orderverzamelmogelijkheden”, aldus Fleming.

Fleming volgt medeoprichter Herbert ten Have op die aanblijft aan als directeur strategische allianties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven