Ga naar hoofdinhoud

Finalist Jong Logistiek Talent: Jeroen Provoost


Naast de verkiezing voor ‘Logistiek Manager van het Jaar’ is er ook een prijs voor de Jonge Logistieke Talent (JLT) van de toekomst. Een van de finalisten is Jeroen Provoost, werkzaam bij Yacht. Jeroen begon zijn logistieke carrière bij De Efteling. Inmiddels heeft hij het pretpark verwisseld voor een opdracht bij Defensie via Yacht. De JLT-finalist ziet het verbinden van mensen en afdelingen binnen een organisatie als zijn grootste talent.

Vanuit Yacht werd Provoost in eerste instantie gedetacheerd voor een jaar. Op de afdeling Missie Ondersteunende Systemen Groen (MOS Groen) werkte hij aan een aantal verbetertrajecten. Na een jaar besloot Provoost zijn opdracht te verlengen en de werkmethodes over heel Defensie door te voeren. “De kennis is hier in huis, de mensen zijn hier al in huis. Door de juiste mensen aan de juiste tafel te krijgen daag je elkaar uit.”

  • Op 11 april worden de winnaars bekendgemaakt in de Jaarbeurs Utrecht, tijdens het kennis- en netwerkevent. De jury bepaalt uiteindelijk wie zich ‘Logistiek manager van het Jaar’ mag noemen en wie het Jonge Logistieke Talent van de toekomst is.
    Meer informatie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven