Ga naar hoofdinhoud

Erik van Dijk (VDG Real Estate/Unibouw) overleden


Erik van Dijk, mede-eigenaar van het familiebedrijf Van Dijk Groep, waar ook VDG Real Estate en Unibouw onder vallen, is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.

Dat maakt het familiebedrijf bekend. In de nacht van 25 juni is hij op 49-jarige leeftijd overleden, na een noodlottig ongeval met een mountainbike in Oostenrijk. Van Dijk leidde onder meer VDG Real Estate, dit bedrijf bouwt momenteel een 7 laags distributiecentrum in Lelystad.

Logistieke ontwikkelaar

Erik nam rond de millenniumwisseling samen met zijn zus Madeleine van den Eijnde-van Dijk het familiebedrijf dat nu Van Dijk Groep heet van hun vader over. Samen laten ze het uitgroeien tot het een omvangrijke bouw- en vastgoedorganisatie met een jaarlijkse omzet van meer dan 150 miljoen euro.

Van Dijk Groep bestaat uit diverse zelfstandig opererende bedrijven met een gedeelde passie voor bouw en vastgoed. De groep ontwikkelt logistiek en industrieel vastgoed met VDG Real Estate, verstrekt financieringen met VDG Finance, participeert met VDG Companies en bouwt met Unibouw. Dankzij de inspanningen van Erik heeft Van Dijk Groep zich in de laatste jaren op de kaart gezet als logistieke ontwikkelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven