Daniël Uijtdewillegen wordt Chief Operating Officer bij Jan de Rijk Logistics • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Daniël Uijtdewillegen wordt Chief Operating Officer bij Jan de Rijk Logistics


Daniël Uijtdewillegen is benoemd tot Chief Operating Officer van Jan de Rijk Logistics. Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf.

Jan de Rijk, dat recent nog investeerde in zijn interne transportvloot en visibility, heeft Daniël Uijtdewillegen (foto links) benoemd tot Chief Operating Officer (COO). In deze nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor het toezicht op de activiteiten van de transport business units waaronder Internationaal Transport, Benelux Transport en Intermodaal Transport. Hij treedt ook tot het managemet team dat verder bestaat uit de CEO en CFO.

Fred Westdijk, ceo: “Daniel is een doorgewinterde professional die sinds 2006 aan onze organisatie verbonden is, waar hij verschillende operationele functies vervulde, waaronder planning, operationeel manager en operationeel directeur. Zijn ervaring, gekoppeld aan zijn uitzonderlijke gedrevenheid, maakt hem de ideale kandidaat voor deze positie.Wij zijn ervan overtuigd dat onder zijn leiding onze activiteiten soepel zullen blijven verlopen, en onze klanten het hoogste niveau van dienstverlening zullen ontvangen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven