Ga naar hoofdinhoud

CHEP Benelux heeft nieuwe general manager


CHEP Benelux heeft een nieuwe ceo aangesteld. De nieuwe manager is afkomstig van de Duitse tak van de palletspecialist.

CHEP Benelux, stelt Boris Lohmüller aan als nieuwe General Manager Benelux. Op 1 november 2023 heeft hij officieel de overstap gemaakt van CHEP Germany naar CHEP Benelux, dat eerder dit jaar zijn nieuwe hoofdkantoor opende.

Lohmüller heeft de afgelopen 15 jaar verschillende commerciële leidinggevende functies bekleed binnen CHEP Duitsland, in zijn laatste functie als commercieel directeur van de succesvolle Duitse verkoopstrategie.

Missie en doelstellingen blijven ongewijzigd

De belangrijkste missie van de nieuwe CEO blijft dat hij samen met alle lokale teams duurzame relaties wil bouwen met klanten en partners binnen de logistieke sector. Hij wil een superieure klantenbeleving en duurzaamheid centraal zetten zodat CHEP Benelux zich kan blijven onderscheiden van de concurrentie en zijn sterke markleiderspositie in Benelux kan blijven claimen.

“We zijn ervan overtuigd dat we toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten, zowel op het gebied van efficiëntie in de toeleveringsketen als op het gebied van duurzaamheid.” Ook goed werknemerschap en duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen voor Lohmüller.

De vorige Country General Manager van Benelux, Vanessa Stark, gaat de Customer Experience afdeling leiden binnen CHEP Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven