Beste leerbedrijf 2022 komt uit Oisterwijk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Beste leerbedrijf 2022 komt uit Oisterwijk


Personeel opleiden is nu met alle personeelstekorten nog belangrijker dan ooit. Grando Logistics snapt dat als geen ander. Dit bedrijf won vorige week de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2022.

Grando Logistics uit het Brabantse Oisterwijk mag zich een jaar lang het beste leerbedrijf in de sector transport en logistiek noemen.

De vakjury concludeerde unaniem: ‘Grando Logistics is uit volle overtuiging leerbedrijf. Gemiddeld heeft Grando Logistics jaarlijks zo’n acht tot tien studenten aan de slag op de vrachtwagen, in het warehouse of op de planning. Directeur-eigenaar Frank van de Griendt heeft als praktijkopleider tevens een algemeen coachende rol en vervult die taak met grote passie’. ‘Zijn tomeloze inzet is bewonderenswaardig en buitengewoon inspirerend’, aldus de jury.

Lees ook
Personeelstekort? Chain Logistics redt het door open hiring

Grando Logistics wordt verder geprezen ‘voor haar diverse personeelsbestand: jong en oud, vrouwen en mannen, meerdere nationaliteiten en een opleidingsniveau dat varieert van mbo-2, -3 en -4 tot hbo.

Runners up leerbedrijf

Voor de nummers twee en drie had de jury ook lovende woorden: ‘Combex Bouwlogistiek uit het Friese Easterma is een uitstekend leerbedrijf waar je met goed gevoel je studenten plaatst. Het belang van opleiden wordt breed door de organisatie gedeeld en is prima gedocumenteerd. Duijghuijzen Internationale Expediteurs uit het Gelderse Beuningen: “Dit is een bijzonder leerbedrijf. Voor het personeel, en zo ook voor de studenten, wordt hier gezorgd alsof het de eigen familie is.”

Beste praktijkopleider

John van Akkeren, managementadviseur en praktijkbegeleider bij Mepavex Logistics / H.Essers in Bergen op Zoom is gekozen tot de beste Praktijkopleider. Via een speciale website konden mensen stemmen op drie praktijkopleiders die op basis van een voorselectie waren genomineerd en met een filmpje werden gepresenteerd. 

Runners up praktijkopleider

 Nummer twee en drie Anita de Groot, HR manager en praktijkbegeleider werkzaam bij Driessen Speciaal Transport  in Horst en Patrick Redmeijer, teamleider transport bij Bidfood Groningen worden door de jury beschouwd als ‘voorbeeld voor de branche’.

De vakjury bestaat uit: Gabby Delhaas, manager instroom & mobiliteit bij STL (voorzitter), Caroline Blom, adviseur strategisch arbeidsmarktbeleid bij TLN, Irene Rensink, consulent transport en logistiek bij FNV en Bart Donders, manager transport bij Cevotrans (de winnaar van vorig jaar).

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven