Barry Koomen (31) warehouse manager Action: "Als jonge kerel ervaren personeelsleden de les lezen heeft geen zin" • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Barry Koomen (31) warehouse manager Action: “Als jonge kerel ervaren personeelsleden de les lezen heeft geen zin”


Barry Koomen (31) is een geboren leider, op en buiten het werk. Altijd aanvoerder geweest van het voetbalelftal en als er iets georganiseerd moest worden nam hij graag het voortouw. Ook op de werkvloer van Action ontpopt de dan nog piepjonge Koomen zich al snel als leidinggevende.

De voorraadcontrole op zaterdag runt hij in eerste instantie solo, maar later mag hij zelf medewerkers aantrekken. Niet lang daarna wordt hij voorgedragen als teamleider van de totale afdeling.  

Koomen glimlacht: “Dat vind ik zo mooi aan Action. Ze durven iemand van 23 jaar naar voren te schuiven als manager, omdat ze zien dat ik die leidinggevende capaciteiten heb en wil doorgroeien binnen het bedrijf.” Hij beschouwt zichzelf als een mensgerichte manager die graag zijn ideeën en strategieën deelt met zijn medewerkers en hen laat meedenken. “Kijk, het heeft niet veel zin om als jonge kerel de oudere ervaren personeelsleden ‘de les te gaan lezen’. Ik creëer liever draagvlak. Dat hebben mijn collega’s ook gemerkt en over het algemeen werd ik snel als manager geaccepteerd, ondanks mijn jonge leeftijd.”

Lees binnenkort het hele artikel online. Nog geen abonnee? Bekijk de (digitale) opties. Vanaf 3,62 per maand heb je al toegang tot dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven