Albert Veenstra vertrekt bij TKI Dinalog • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Albert Veenstra vertrekt bij TKI Dinalog


Albert Veenstra vertrekt per 1 januari 2022 als wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog.

Het Topteam Logistiek betreurt het vertrek van de wetenschappelijk directeur, maar dankt Veenstra, die de functie sinds 2014 invulde, voor zijn inzet, werk, inspiratie en ”waardevolle” bijdrage aan de onderzoeksagenda binnen de Topsector Logistiek.

Erasmus Universiteit Rotterdam

Albert Veenstra vertrekt per 1 januari 2022 als wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog.

Veenstra zal vanaf 1 januari 2022 fulltime werkzaam zijn op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het bestuur van TKI Dinalog heeft Albert Veenstra echter bereid gevonden om tot de zomer van 2022 één dag in de week beschikbaar te blijven als wetenschappelijk adviseur van het bureau. Dit waarborgt de continuïteit van de lopende projecten en uitvoering van de onderzoeksagenda.

Impulsen aan vernieuwing van logistieke sector

Albert Veenstra kwam in 2014 in dienst bij de voorganger van het TKI Dinalog: de Stichting Dinalog. Hij heeft de overgang begeleid van het Top-Technologische Instituut Dinalog naar het Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) van de Topsector Logistiek.

In de afgelopen zeven jaar is, in nauwe samenwerking met NWO en de Stichting Connekt, zo’n € 250 mln aan toegepast en fundamenteel onderzoek gefinancierd. Dit heeft belangrijke vernieuwingsimpulsen opgeleverd voor bijvoorbeeld logistiek in de stad, de bouw, multimodaal vervoer en service logistiek, aldus de topsector.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven