Weber opent Europees productie- en distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Weber opent Europees productie- en distributiecentrum


Weber Barbecues opent de deuren van zijn Europese productie- en distributiecentrum. Met de opening wil de barbecue-expert de Europese productie capaciteit stroomlijnen en de milieuvoetafdruk door transport te verminderen.

Weber’s nieuwe faciliteit staat in Zabrze, Polen en is gecertificeerd door BREEAM. Deze nieuwe locatie verbetert de mogelijkheden van het bedrijf om te voldoen aan de snel groeiende productvraag binnen Nederland.

zie ook
Heet van de naald: nieuw warehouse vol barbecues in Tiel

Het Weber productieteam in Europa zal hoogwaardige barbecues produceren in het gebouw dat ongeveer 50.000 vierkante meter beslaat. De hub beschikt ook over een Weber Grill Academy Experience Centre.

Europese groei

“Ons nieuwe productie- en distributiecentrum markeert een belangrijke mijlpaal in Webers wereldwijde expansie en Europese groei,” aldus Chris Scherzinger, chief executive officer van Weber. “Een belangrijk element van onze groeiplannen omvat onze ‘Make-Where-We-Sell’-strategie. Deze benadering richt zich op het produceren van hoogwaardige Weber barbecueproducten dichter bij onze retailklanten en consumenten, waardoor onze leverings- en servicesnelheid wordt verbeterd. Wij behalen hiermee ook aanzienlijke operationele efficiëntieverbeteringen en een nieuw niveau van flexibiliteit om te reageren op lokale marktdynamiek en -behoeften.”

Het centrum is de eerste productiefaciliteit van het bedrijf buiten de Verenigde Staten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven