Ga naar hoofdinhoud

Vuzix deal met Base Logistics moet betrouwbaarheid vergroten en groei versnellen


Vuzix, leverancier van slimme brillen en augmented reality breidt uit in Europa. Hiervoor heeft het bedrijf een contract gesloten met logistieke dienstverlener Base Logistics.

Vuzix, bekend van augmented reaity brillen in het warehouse, heeft groeiplannen in Europa. Om de groei te kunnen realiseren investeert het in zijn logistieke capaciteit.

Beluister ook

Supply chain issues om Brexit en corona

Vuzix zag de afgelopen maanden  de omzet toenemen, maar ook de supply chain problemen door Brexit en corona. Reden voor het slimme brillenbedrijf een logistieke hub in Nederland te openen. Vuzix heeft hiervoor een contract gesloten met logistieke dienstverlener Base Logistics.

Snellere doorlooptijden

Samenwerken met Base Logistics zal de logistieke uitdagingen van het verplaatsen van producten door Europa helpen verlichten, is de visie van Vuzix. Ook moet de stap Europese klanten en partners voorzien van snellere doorlooptijden en verbeterde betrouwbaarheid qua verzenden en ontvangen van slimme brillen.

Paul Travers, president en ceo van Vuzix. “We zien aanzienlijke order- en implementatiemogelijkheden ontstaan ​​in heel Europa op het gebied van warehousing en logistiek, gezondheidszorg en buitendienst, en het is belangrijk dat we onze klanten een tijdige eersteklas uitvoering bieden. Base Logistics zal cruciale ondersteuning bieden om onze groei in Europa te vergemakkelijken en zal helpen bij het verbeteren van de doorlooptijden en het aanzienlijk verminderen van onverwachte onderbrekingen en dagelijkse operationele uitdagingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven