Vanderlande levert grootste project in Rusland ooit op • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vanderlande levert grootste project in Rusland ooit op


Met de installatie van een geautomatiseerd opslag- en ophaalsysteem (AS/RS) gebaseerd op de eerste ADAPTO-shuttle  voor Leroy Merlin, heeft Vanderlande zijn grootste project op Russische bodem tot nu toe opgeleverd.

Het ADAPTO-systeem van Vanderlande, dat Crocs ook gaat gebruiken in zijn dc in Nederland, moet de snelle groei van Leroy Merlin faciliteren via een nog snellere levering van goederen aan hypermarkten en een efficiënt beheer van het groeiende volume aan online bestellingen.

Bevoorrading Rusland en Kazachstan

Leroy Merlin is een van Ruslands grootste doe-het-zelf-retailers. De material handling systemen zijn geïnstalleerd in nieuw regionaal distributiecentrum genaamd ‘North Star’ nabij Moskou en heeft de capaciteit ruim 200 hypermarkten in Rusland en Kazachstan te bevoorraden.

Material handling systemen

De oplossing van Vanderlande bestaat uit palletinvoer en -uitvoer samen met palletiseer-, depalletiseer werkplekken. Twee ADAPTO-modules maken de oplossing compleet met een totale systeemcapaciteit van 7.400 trays inkomend en 7.400 trays uitgaand per uur. In totaal zijn ongeveer 75.000 opslaglocaties geïntegreerd in de sterk geautomatiseerde oplossing, die wordt aangestuurd door de VISION-software van Vanderlande.

Terry Verkuijlen, vice president warehouse solutions bij Vanderlande. “Ik ben ervan overtuigd dat onze FASTPICK-oplossing Leroy Merlin in staat zal stellen om in een snel tempo te blijven groeien en tegelijkertijd competitief te blijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven