Mijlpaal bij Combilift: 60.000e vorkheftruck rolt van de band • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mijlpaal bij Combilift: 60.000e vorkheftruck rolt van de band


Combilift heeft zijn 60.000e vorkheftruck afgeleverd. De truck is in gebruik genomen door Metroll, een Australische fabrikant en leverancier van onder meer dakbedekking en hekwerken. 

Combilift is een Ierse fabrikant van multi-directionele vorkheftrucks en handlingoplossingen voor alle industrieën. Het bedrijf exporteert naar meer dan 75 landen.

Metroll heeft de nieuwe Combi-CB3000 geïnstalleerd in Toowoomba, een stad op ruim 100 kilometer van Brisbane. Deze Combi-CB3000 is uitgerust met onder meer een 4,9 m triplex mast met een 3050 spreader om de lange lasten veilig te verwerken. 

“We hebben het erg druk en groeien in aanzienlijk tempo. Met deze unit kunnen we onze ruimte efficiënter gebruiken en tegelijkertijd veilig werken”, aldus Vic Josephs van Metroll. “Veiligheid is echt het grootste belang. Met deze vorkheftruck kunnen onze machines in krappe ruimtes komen en kunnen we onze stellingen dichter bij elkaar plaatsen om de ruimte op de site te maximaliseren.”

Martin McVicar, de mede-oprichter en CEO van Combilift, spreekt van een ‘geweldige prestatie’ voor zijn bedrijf: “Vooral omdat bijna elke truck die we produceren op maat is gemaakt voor specifieke vereisten. Er zijn maar weinig bedrijven die dit niveau maatwerk kunnen leveren en tegelijkertijd zo’n volume produceren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven