Linde rust load train uit met cloud navigatie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Linde rust load train uit met cloud navigatie


Linde Material Handling introduceert de nieuwe Linde load train met een navigatiesysteem gestuurd systeem vanuit de cloud.

Na de lancering van semi automatische orderverzamelaars, komt Linde nu met vernieuwe load trains. De innovatieve functies voor load trains met C-frames en brugframes zorgen voor nog meer veiligheid en flexibiliteit, meent het bedrijf.

Het navigatiesysteem bepaalt de optimale route voor de bediener, verkleint foutpercentages, verkort inwerktijden voor medewerkers én reageert met realtime aanpassingen op gewijzigde instructies.

Informatie uit ERP/WMS

Het navigatiesysteem ontvangt de informatie voor de materiaaltransporten uit het ERP- of WMS-systeem. Op basis daarvan genereert het de afzonderlijke rijopdrachten; deze worden weergegeven op een groot touchdisplay in de cockpit. Per opdracht wordt de optimale route berekend en bestuurders worden vervolgens langs alle montagestations geleid.

Horizontaal goederentransport met logistieke load trains heeft vooral voordelen wanneer verschillende onderdelen en componenten in grote aantallen over lange afstanden getransporteerd moeten worden én op het juiste moment op de juiste plaats er moeten zijn.

Transport via logistieke load trains in de productie zorgen voor minder intern verkeer en waardoor de kans op ongevallen omlaag gaat, aldus Linde.

Nieuwe framefeatures voor meer flexibiliteit

Vanaf najaar 2021 brengt Linde MH nieuwe load train modellen voor de Linde Logistic Train op de markt: de LT-C met een C-frame, de LT-B met een brugframe en de LT-BM met een brugframe en een beweegbare middensteun.

Nieuw is het gepatenteerde hefprofielmechanisme voor brugframes. Hierdoor is bijj de juiste configuratie mogelijk om pallets zonder ladingdrager op te tillen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven