Jungheinrich verbetert elektrische heftrucks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich verbetert elektrische heftrucks


Jungheinrich heeft zijn elektrische heftrucks van de 2-serie en 3-serie op meerdere punten verbeterd.

Een nieuw hoofdstuk , zo omschrijft Junheinrich zijn aanpassingen aan zijn elektrische heftrucks van de 2-serie en 3-serie.

De elektrische heftrucks zijn verbeterd op het gebied van hydraulica, veiligheid en software. De eerste vernieuwde heftruck rolde vorige week van de band.

Hydraulica

Met de upgrade heeft Jungheinrich de hydraulische prestaties van de trucks met 20% vergroot. De standaard EFG 320 kan in de toekomst tot 5 ton meer per uur verplaatsen. De nieuwe hydrauliek zorgt ook voor meer efficiëntie en prestaties bij het gebruik van aanbouwapparatuur. Tegelijkertijd is het energieverbruik per pallethandling tot 10% verlaagd.

Verbeterde veiligheid

Nieuwe besturingssoftware bewaakt permanent de rij-, werk-, hydraulische en stuurfuncties. Het resultaat is meer veiligheid, minder ongevallen en een hogere productiviteit bij de veelzijdige toepassingen van de heftrucks, claimt Jungheinrich. Automatische parkeerrem en het assistentiesysteem zoneCONTROL dat beschermt tegen aanrijdingen in cruciale magazijnzones, zijn standard.

PureEnergy en lithium-ion technologie

De elektrische heftrucks van de 2- en 3-serie zijn uitgerust met de nieuwste draaistroommotoren en het Jungheinrich PureEnergy concept. Dit zorgt voor een hoge mate aan efficiëntie. Ook zijn ze verkrijgbaar met lithium-ion technologie.

Ergonomie

De hoogte en de helling van de stuurkolom als de hendel- en asbezetting van de bedieningselementen kunnen individueel worden ingesteld en bieden een ergonomische werkplek. De chauffeur heeft dankzij de slanke mast een ruim gezichtsveld en een goed zicht op de vorken en de last.

De 2-serie en 3-serie omvat 12 verschillende modellen. De heftrucks zijn verkrijgbaar als driewiel- en vierwielheftruck en kunnen lasten van 1.300 kg t/m 2.000 kg tot een hoogte van 7 meter heffen en hebben een maximale snelheid tot 17 km/u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven