Jungheinrich official supplier van wieler- en schaatsploeg Team Jumbo-Visma • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich official supplier van wieler- en schaatsploeg Team Jumbo-Visma


Jungheinrich is official supplier van wieler- en schaatsploeg Team Jumbo-Visma. Team Jumbo-Visma bouwt op dit moment een nieuw, hightech Service Course in ’s-Hertogenbosch. Jungheinrich gaat de intern transportmiddelen leveren, waaronder een heftruck en vier palletwagens.

Met atleten als Wout van Aert, Primož Roglič, Tom Dumoulin, Marianne Vos en Jonas Vingegaard gaat Team Jumbo-Visma elke dag voor het hoogst haalbare. Samen met Jungheinrich wil het team blijven koersen naar nog meer succes.

Elektrische heftruck en palletwagens

Het Service Course is de thuisbasis waaruit de complete wieler- en schaatsploeg ondersteund wordt. Het bestaat uit een kantoordeel en een aangrenzende hal. In de aangrenzende hal bevindt zich onder meer de werkplaats, de opslag van materialen en de tourbussen en vrachtauto’s. Als official supplier streeft Jungheinrich naar een zo goed mogelijke ondersteuning van het team, zodat zij zoveel mogelijk uit hun fietsen en materiaal halen tijdens deze veeleisende races.

Team Jumbo-Visma vertrouwt hierbij op producten en diensten van Jungheinrich. Als official supplier levert Jungheinrich een elektrische heftruck, type EFG 218, een elektrische palletwagen, type EJE 116, en meerdere handpomp palletwagens, type AM22. De intern transportmiddelen worden gebruikt om materialen zoals pallets met bidons of fietsonderdelen te verplaatsen.

Veiligheid

Beide partijen streven naar optimale veiligheid, zowel op de weg als in het magazijn. Voor een veilige inzet is de heftruck uitgerust met een Floor-Spot veiligheidslamp. Deze led-schijnwerper projecteert een opvallend lichtpunt op de vloer en waarschuwt zo voor naderende trucks. Ook zullen de heftruckchauffeurs heftrucktrainingen volgen die Jungheinrich gaat verzorgen.

Naar verwachting opent het Service Course medio augustus 2021 zijn deuren. Jungheinrich wenst Team Jumbo-Visma ontzettend veel succes met de opening van het Service Course en de komende wedstrijden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven