Interroll lanceert nieuw lichtgewicht transportbandplatform • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Interroll lanceert nieuw lichtgewicht transportbandplatform


Interroll brengt een nieuw ruimtebesparend lichtgewicht transportplatform (LCP) op de markt voor het automatisch transporteren van kleine goederen (goederen, bakken, dozen of polybags met een gewicht van minder dan 50 kilo).

Interroll staat niet stil. Lanceerde het bedrijf eind vorig jaar de nieuwe crossbelt sorter en vlak daarvoor de smart pallet mover. Nu is het de beurt aan een nieuw LCP transportsysteem voor lichte producten.

Dit nieuwe plug-and-play LCP-transportsysteem van Interroll is ontworpen om maximale flexibiliteit te bieden aan geautomatiseerde productie-, verpakkings- of assemblagelijnen. Voorgemonteerde bandtransporteursecties kunnen snel worden toegevoegd om zich aan te passen aan veranderende stromen. De oplossing kan door integrators op een computerscherm worden getekend met behulp van Interroll’s Layouter-software.

De bandtransporteurs worden aangedreven door energiezuinige trommelmotoren (aangekondigd rendement groter dan 85%), met de mogelijkheid om hellingen te beheersen. Dankzij de productie in haar Deense vestiging kondigt Interroll ook kortere levertijden aan, niet onbelangrijk in tijden van forse supply chain problemen wereldwijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven