Ga naar hoofdinhoud

Hyster lanceert reachtruck voor binnen en buiten magazijn


Hyster heeft onlangs een nieuwe reachtruck gelanceerd die geschikt is voor zowel binnen als buiten en een hefcapaciteit van maximaal twee ton heeft.

De reachtruckmodellen RO1.6-2.0 zijn uitgerust met Super Elastic banden voor zowel de last- als aandrijfwielen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op ongelijke ondergronden buiten en in magazijnen binnen. Optionele cabines zijn beschikbaar voor toepassingen die veel buiten plaatsvinden.

Compactheid

De nieuwe modellen hebben een compacter ontwerp dan de meeste heftrucks met contragewicht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in magazijnen met smalle gangpaden. Ze beschikken over drietraps volledig vrije hefmasten met kantelbare en zijdelings verschuifbare vorken, waardoor een hefhoogte tot 7,5 m in het magazijn mogelijk is.

Lithium-ion

Optioneel zijn de modellen verkrijgbaar met een lithium-ion batterij. Radavelli benadrukt de voordelen: “Gassen of besproeien is niet nodig en er is geen risico op morsen van zuur. Afhankelijk van de lokale regelgeving kan de ruimte ook worden gemaximaliseerd, omdat de truck in plaats van een speciale laadruimte gewoon kan worden aangesloten om de hele dag door op te laden. Meerploegendiensten kunnen ook hun batterijvloot verkleinen.”

De trucks kunnen worden aangepast aan verschillende werkomgevingen met opties zoals telescopische vorken, halve en volledige cabines, verlichting, en diverse stoel-, stuur- en displayopties.

De nieuwe outdoor reachtruck is momenteel verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven