Hugo Boss rolt wereldwijd RFID uit voor beter voorraadbeheer • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hugo Boss rolt wereldwijd RFID uit voor beter voorraadbeheer


Hugo Boss kiest voor RFID. De techniek wordt wereldwijd geïmplementeerd en moet zorgen voor onder meer beter voorraadbeheer.

RFID wint meer en meer terrein in de logistiek. Met name retailers liezen voor RFID, recent nog optimaliseerde Hans Anders zijn logistiek met de techniek. Ook MS Mode kiest voor RFID. Nu is ook Hugo Boss overstag.

RFID

Het retailmerk heeft gekozen voor het iD Cloud-platform van Nedap. RFID moet zorgen voor inzicht in de toeleveringsketen, het verbeteren van productbeschikbaarheid en het leveren van een uitstekende winkelervaring. Nedap ondersteunt Hugo Boss met end-to-end, realtime voorraadinzichten en optimale productbeschikbaarheid met behulp van RFID-technologie.

Voorraad

Als onderdeel van het project worden alle winkels van Hugo Boss wereldwijd uitgerust met de iD Cloud Store-app van Nedap. Hiermee kan de voorraad snel en regelmatig worden geteld, efficiënt worden aangevuld en kunnen slimme suggesties voor bevoorrading worden gedaan. Deze mobiele oplossing helpt winkels om altijd de juiste producten beschikbaar te hebben en zo optimale omnichannel klantervaringen te kunnen bieden.

Doordat Hugo Boss precies weet wat er in de winkels op voorraad is, kan het bedrijf nog efficiënter diensten als Ship-From-Store en Click & Collect aanbieden. Het iD Cloud-platform van Nedap zorgt voor flexibiliteit op het gebied van voorraadniveaus en biedt realtime voorraadinzichten aan tot zelfs het laatst beschikbare artikel.

Omnichannel

Via deze samenwerking kan Hugo Boss de flexibiliteit en het serviceportfolio van de omnichannel activiteiten wereldwijd versnellen. Het bedrijf zal hierdoor op een volledig nieuwe manier met klanten omgaan, en de RFID-technologie vormt hierbinnen een van de manieren om een naadloze merkervaring binnen alle contactmomenten met klanten te waarborgen. Inzicht in de voorraad is essentieel voor productbeschikbaarheid en circulaire diensten.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven