Erik Koudijs nieuwe CEO Costo & Xtend • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Erik Koudijs nieuwe CEO Costo & Xtend


Costo Intralogistics & Xtend  Business Software stellen Erik Koudijs aan als nieuwe CEO. Koudijs volgt Alarik Lens van Rijn op.

Erik Koudijs is aangesteld om de duurzame groei voor beide zusterbedrijven mogelijk te maken en zo klanten nóg beter te kunnen bedienen, laten de ondernemingen weten.

UniCarriers

Koudijs is een bekende naam met ruime ervaring in de logistieke sector. Hij leidde de laatste jaren een groot aantal fusies en overnames binnen de interne transportsector, waaruit UniCarriers en uiteindelijk Mitsubishi Forklift Trucks Benelux is ontstaan.

Mitsubishi Forklift Trucks Benelux

Koudijs: “Ik startte binnen Mitsubishi Forklift Trucks Benelux een nieuwe divisie, gericht op magazijn automatisering en robotisering. Na zeven succesvolle jaren in die ondernemende rol heb ik besloten om mijn kennis en ervaring in intralogistiek in te zetten bij Costo & Xtend vanwege de marktpotentie en hun groeiambities.”

Visie op de toekomst

Koudijs heeft een heldere visie op de toekomst van Costo & Xtend: “Het doel is maximale klanttevredenheid én medewerkerstevredenheid mogelijk te maken door een cultuur van kennisdeling te creëren en synergiën te realiseren tussen de verschillende bedrijven. Binnen de huidige trend en het proces van automatisering van het magazijn is de vraag naar flexibiliteit en snel aanpassingsvermogen dusdanig gestegen. Met de samenvoeging kunnen wij sneller, beter op deze vraag van de klant inspringen, zonder verrassingen. Dé basis voor duurzame groei.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven