CaptureTech België en SDT Informatics fuseren • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

CaptureTech België en SDT Informatics fuseren


De Belgische tak van CaptureTech en SDT Informatics gaan fuseren. Beide bedrijven zijn actief in het optimaliseren van logistieke processen met behulp van Automatische Identificatie technieken.

Nog beter voorzien in de veranderende behoeften van klanten en als logistieke kennispartner de relaties met hen verder versterken. Dat denken beide bedrijven met de fusie te realiseren.

Integratie

SDT en de Belgische vestiging van CaptureTech zullen de komende maanden volledig worden geïntegreerd, waarna ze verder zal gaan onder de naam CaptureTech Belgium. Hierbij zullen alle medewerkers van beide organisaties worden samengevoegd tot een team van 20 medewerker. De voormalige eigenaren van SDT zullen plaatsnemen in de nieuwe directie.

Wommelgem

De nieuwe entiteit zal gevestigd zijn in de huidige vestiging van SDT in Wommelgem. Axel Lambot en Bart van den Borre zullen het dagelijks bestuur op zich nemen. Guido Van den Mooter zal het technische team aansturen en verder uitbouwen.

Optimaliseren logistieke processen

“Door onze krachten te bundelen en het integreren van de twee bedrijven, hebben we een prachtige basis om onze klanten in België nog beter van dienst te kunnen zijn bij het optimaliseren van logistieke processen, zowel qua implementatie en ondersteuning, als ook op het gebied van logistieke softwareontwikkeling en ICT beheer”, aldus Bart van den Borre, directeur van CaptureTech in België. “Daarnaast sluit het klantenbestand van SDT naadloos aan bij onze organisatie en onze plannen voor verdere groei.”

Axel Lambot, directeur van SDT Informatics, vervolgt: “CaptureTech is voor ons de ideale partij om onze groeiambities verder te kunnen verwezenlijken. Het geeft ons de mogelijkheid om de gekende dienstverlening aan onze klanten nog verder te professionaliseren en uit te breiden. Hierbij denk ik aan de 24/7 helpdesk mogelijkheid, ICT ondersteuning, service portal en andere toegevoegde waarde voor onze klanten”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven